slider-1.jpg

Koop Beurswand? Prijsopgaven ontvangen vanuit Bilthoven

Direct uw Beurswand Offerte en KRIJG UW BEURSWAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD

100% Zonder Verplichting

100% Zonder Verplichting

Binnen 1 Dag een Aankoop Beurswand Prijsopgave in uw mailbox

Binnen 1 Dag een Aankoop Beurswand Prijsopgave in uw mailbox

Levertijd binnen zeven dagen

Levertijd binnen zeven dagen

Wij Verkopen Beurswanden in Bilthoven, maar bijvoorbeeld ook in De Bilt, Zeist, Utrecht, Soesterberg, Bunnik, Odijk, Soest, Houten, Baarn, Heemstede

KOOP UW HERBRUIKBARE BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…

MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

KOOP BEURSWAND OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design

=> Montage en Demontage

=> Professionele Transport

=> Inrichting / Accessoires

=> Premium LED Lampen

STAND ONTWERP EN DESIGN VAN UW PRINTS

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en de visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

STANDBOUW INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen ook de complete beursstand inrichting voor u verzorgen. Van meubilair tot gewenste randapparatuur. En van koffiezetter en koelkast tot presentatiemiddelen.

OP- EN AFBOUW & BEURSSTAND VERVOER

Onze zeer professionele transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw beursstand zelfs door ons bouwen en demonteren. Wel zo makkelijk!

PROFESSIONELE LED VERLICHTING

Met de professionele LED Spot Verlichting en LED integratie oplossing maakt u de beurswand volledig af!

Wat onze klanten over Koop-Beurswand.nL zeggen:

Beurswand Kopen Bilthoven

(Uw Beurswand Huren is ook mogelijk)

We bieden altijd maatwerk voor uw gekochte (en gehuurde) beurswand aangepast aan uw functionele eisen. U kunt zelfs kiezen uit: een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand... of zelfs complete inrichting en aankleding! Deze kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

Complete Beursstand

797 / huur & koop
 • Complete Beurswand
 • Aluminium Frames
 • Hoogwaardige Visuals
 • Persoonlijk Consult
 • 100% Support

+ Standbouw

1597 / huur & koop
 • Complete Beurswand +
 • Aanvullende Extra Dienstverlening
 • Transport Beursgebouw
 • Op- en Afbouw Beursstand
 • Persoonlijk Advies
 • 100% Service
 • 100% Support
Populair

Complete Beursdeelname

3497 / huur & koop
 • Volledige Standbouw +
 • Stand Inrichting
 • Beursstand Accessoires
 • Premium Visuals
 • Premium Verlichting
 • LED Lightboxes
 • Presentatiemiddelen
 • Persoonlijk Advies
 • Full Service
 • Full Support
Beste Deal

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel Standbouwers die goede aluminium beursstands leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel beursstand bedrijven werken ook landelijk en zelfs buiten Nederland. Daarom verschilt de af te nemen service rondom het huren of kopen van een beursstands per organisatie.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een Standbouw Offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.

Maar deze twee termen worden ook gewoon door elkaar gebruikt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en in Belgie lijkt Beurswand iets meer gebruikt te worden, in Nederland juist Beursstand. Daarom gebruiken wij deze 3 termen ook door elkaar.

Wat wel een belangrijke toevoeging is… doordat wij beursstands (en dus ook beurswanden) leveren mét aanvullende diensten, zoals transport en op- en afbouw gaat de term Standbouw beter op voor wat wij bieden.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

StandbouwOfferte.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Heeft u andere vragen over uw beursdeelname in Bilthoven die hier niet beantwoord zijn?

Neem Contact met ons op

Wat gebeurt er na het indienen van de Koop Standbouw Offerte?

Wij houden ook niet van spam! We gebruiken uw emailadres alleen voor offerte aanvragen.

  Get in touch
  Documenten of Tekeningen (optioneel)

  Ons  werkgebied

  OF BEL ONS DIRECT OP 0343 2 34343

   Vraag offerte aan
   Documenten of Tekeningen (optioneel)

   Call Now Button